• Prognos

  PROGNOS is een Computer-Analyse-Systeem voor de gezondheid. Het systeem stelt bij klachten vast welke meridianen verstoringen hebben, waardoor die ontstaan zijn en waarmee deze storingen te verhelpen zijn . Het doel is oorzaken van klachten op te sporen en te behandelen en niet alleen symptomen te bestrijden. De nieuwe Prognos-module "Integrale Diagnose- en Therapie" maakt dit mogelijk.

  Selecteer de taal:

  NL DE
 • Bicom

  Het Bicom apparaat (bioresonantie computer) corrigeert verstoringen en activeert de natuurlijke herstelprocessen in ons lichaam. Het Bicom apparaat produceert een elektromagnetisch veld, dat ingesteld is op bepaalde klachten en oorzaken, waardoor het herstel geactiveerd wordt en ons lichaam als het ware gereset wordt. Dit wordt uitgevoerd aan het eind van iedere behandeling in de praktijk. Vervolgens neemt de client de geadviseerde middelen dagelijks in en voert de andere adviezen (zoals dieet ) uit, waardoor verder herstel optreedt.

 • Varicor

  Varicor is een meetsysteem waarmee de toestand van het autonome zenuwstelsel (AZS) vastgesteld kan worden. Bij veel chronische klachten is het AZS verstoord waarbij er sprake is van een onbalans tussen het sympatisch en het parasympatisch zenuwstelsel. Deze meting is een maat voor de hoeveelheid stress die in het lichaam aanwezig is en hoe vol of leeg de  accu is. Bij stress, burn out, overspannenheid en chronische klachten is er vrijwel altijd sprake van zo'n onbalans, waarbij de hypothalamus en de bijnieren niet goed functioneren. Dit noemen we de HPA-as. De hypothalamus bestuurt het hormonale systeem, het AZS, regelt het verwerken van emoties en verwerkt prikkels uit de omgeving om vervolgens en adequate respons te produceren. Als het autonome zenuwstelsel niet evenwichtig functioneert wordt ons hele systeem verkeerd aangestuurd en blijven klachten aanwezig. Met behulp van middelen en adviezen kan het AZS worden hersteld.

© Eric van Schijndel
Disclaimer