Afspraken

Foto

Afspraken

Informatie en afspraken Voor het stellen van vragen of het maken van afspraken kunt u een E-mail sturen naar info@nceg.nl. Telefonisch kunt u het antwoordapparaat inspreken. Wegens de grote toeloop van patiënten is het helaas niet altijd mogelijk direct terug te bellen. Wij vragen hiervoor uw begrip. Wegens de grote hoeveelheid mail kan het beantwoorden van uw mail ook enige tijd duren. Wij streven ernaar dringende vagen zo snel mogeljk te beantwoorden.

Kosten Het eerste consult duurt ongeveer een uur en kost € 186,00. Tijdens dit eerste bezoek wordt een complete diagnose gesteld en wordt de optimale therapie bepaald en uitgevoerd. Vervolgbehandelingen vinden meestal om de vier tot zes weken plaats en kosten € 93,00. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de klachten. De kosten van de benodigde middelen zijn niet inbegrepen.

Eric van Schijndel is lid van de N.V.A. (Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur). Het BIG registratie nummer van Eric van Schijndel is 79034938104. De AGB-code van de praktijk is 9005948 en de persoonlijke code 90027015.

De behandeling en de benodigde middelen worden direct afgerekend. U kunt pinnen, chippen of contant betalen.

De wachttijd is op dit moment 3 maanden. U kunt zich opgeven om op de wachtlijst geplaatst te worden door middel van een mail naar info@nceg.nl met vermelding van uw NAW gegevens, telefoonnummer(s) en de geboortedatum. U ontvangt dan een bevestiging dat u op de wachtlijst geplaatst bent.

Mensen die in het verleden eerder onder behandeling zijn geweest in onze praktijk of met ernstige chronische klachten worden zoveel mogelijk op kortere termijn geplaatst.

© Eric van Schijndel
Disclaimer